Friday, March 26, 2010

Sesi Jejak Tanah

Bismillah,

Sekali lagi, ini adalah gambar anakanda beta sebelum Ahmadi dilahirkan. Setelah agak lama tak jejak tanah due to umi yang sarat, akhirnya kami bawa mereka ke tempat abah diorang bela ayam and let them play. Yeah at least they have fun time together dari berlari dari bilik ke dapur dalam umah aje kan...

Dak Ayu, nampak ni baju yang kamu bagi.

Gapo gak Uwaiys??

Haus sampai rumput kat situ ek...

Balik2 bole kepek nilah yang korang kelek

Sabar ye anak2...kita tunggu Ahmadi besar sikit then later we will play together again :)

6 comments:

  1. sonok buleh jejak tanah yer :)

    ReplyDelete
  2. rajin nak tolong sapu tu.

    ReplyDelete
  3. elissmie, diorg ni pantang lepas...mujur laman kt sini luas

    k.nur, arwa mmg sll buat kerja sukarela

    ReplyDelete
  4. sungguh chomeyy belaka,

    salamm,

    ReplyDelete
  5. sronokkan bila nengok bebudak bermain ngan bebasnye diluar umah, sama cam si kecik ku...tiap2 hari merungut nak ke pdg permainan naik gelongsor, tp apakan daya ibunya balik keja pun dah lewat, tak sempat. asik berjanji nak bwk aje, bilala dpt ditepati janji tu..???

    ReplyDelete
  6. Mamasyaza, kalu lah saya terberjanji dengan diorang, siaplah 1jam sekali tanya sampai kita bawa dia ke sana

    ReplyDelete

Please Leave A Cool Message For Me ;) Peace!!!