Tuesday, September 01, 2009

Minat Dengan Outdoor Photoshoot??

Bismillah,

Kalian, saya tidak diupah ye untuk buat kenyataan ini. Sebenarnya saya sangat berminat dengan tangkap2 gambar ni especially bila di handle oleh orang lain. So that muka saya boleh berada di dalam kamera walau hakikatnya saya tau yang saya idak le lawa beno...hihi... ini tak balik2 gambar suami dan anak2 saya aje. Tu sbb gambar diorang je la yang sll ada dalam contest..wakaka...

Saya paling pemalu nak kata mcm ni, " Abang, tolong amik gambar saya dengan Arwa?" apatah lagi untuk kata, " Abang, tolong amik gambar saya sorang...he he" littlegirlemoticonMaka jadilah cerita saya tangkap gambar sendiri sejak akhir2 ini. Tapi kenyataannya tangkap gambar sendiri adalah bersifat 'syok sendiri' bagi saya. Ahahaha....sendiri sengeh, sendiri tangkap :Plittlegirlemoticon

Well, saya tak pasti harga pasaran untuk sesi photoshoot tapi seorang dari junior saya yang saya pun tatau kenapa dia boleh terminat bidang ini pula sebab dia adalah sama line dengan saya dan sekarang bekerja di sebuah hospital kerajaan. Tetapi apabila hobi boleh dibuat duit, maka ini adalah satu hal yang baik bukan??

Oleh itu, sekarang Norry sedang buat promosi pembukaan dan sebelum dia keluarkan harga pakej baru, baik anda booking dia siap2....he he...kerana harga promosi dia sekarang adalah : RM 89.90. Dia boleh dihubungi di norryabby@yahoo.com.my. Untuk melihat hasil tangan dia, sila ke blog dia di sini ya...

Utk Nor, K.Pija wish good luck utk Nor...semoga rezeki melimpah ruah ya...

OK, di bawah ini pula adalah hasil air tangan saya...tolong sekat ketawa anda kalau tak saya nangis nanti littlegirlemoticon




Teringat dulu2 kalau tangkap gambar dekat matahari mesti gambar rosak tapi skang tidak lagi..

Gambar ni saya akan lebih puas hati kalau saya tidak zoom terlalu dekat...at least nampak Arwa benar2 tergantung...

2 comments:

  1. hahahaha..macam2 la kak..ketawa habis da ni

    ReplyDelete
  2. :P itu baru sikit tu..eehehehe

    ReplyDelete

Please Leave A Cool Message For Me ;) Peace!!!