Monday, January 18, 2010

E-Magazine Percuma Untuk Anda

Bismillah,

Wah2 bukan main laju lagi ye...teruja dengan perkataan percuma di tajuk saya. Tapi ini bukan melawak2 duhai rakan2 daku. Sebelum tu saya nak tanya, kalian dah tepekkah badge di bawah di blog kalian??

Photobucket

Belum kah? Kalau belum kenapakah? Sebabnya begini, kita bukan aje patut letakkan badge itu di sana untuk mudah akses ke sana dari blog kesayangan masing2 tetapi...kita patut bantunya menambah keahlian dan pengunjung.

help me to grow

Tahukah kalian, kenapa kita perlu bantu 1superkids menjadi satu tempat kita berkumpul? Ini adalah kerana secara hakikatnya, 1superkids akan membantu kita menjadikan anak2 kita SUPERKIDS sebenar. Jadi, rasanya 1Superkids yang membantu kita bukan (hanya jika kita membacanya)??

Di bawah ini adalah senarai nama kolumnis di 1Superkids :


Kecuali yang diwarnakan merah itu, semuanya ada umphhh belaka bukan?? Tengok kepada topik yang mereka bawa itu, bukan sikit2 perkaralah yang boleh kita dapati dari 1Superkids ini. Tidak cukup dengan itu, anda boleh pula menyumbang artikel di sana. Jangan ingat anda tidak dapat manfaat dengan menumbang artikel okeh...selain pahala yang tidak ternilai dalam berkongsi ilmu, faedah2 lain boleh anda dapati di link ini.

So, tunggu apa lagi beb. Sign Up di sini dan sama2 kita berkongsi kebaikannya. Ehh...saya janji E-Magazine percuma ya?? Okeh..sekarang anda boleh dapatkannya di sini!!!

2 comments:

  1. me selalu terlupa nak masuk :P

    ReplyDelete
  2. tepeknya lama dah, ikutinya pun lama dah. cuma bab nak berkongsi artikel tu segan sikit (yang sebenarnya segan banyak :p), lagipun tak tau nak kongsi apa :D

    ReplyDelete

Please Leave A Cool Message For Me ;) Peace!!!