Saturday, June 06, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!

Bismillah,

Setelah semalam saya meroyan buat posting melambak2 sampai ustaz scene-r muntah nak baca, arini saya akan buat kejutan dengan masuk 5-6 contest pulak sehari dengan mempertaruhkan gambar dan kata-kata manja saya. Kuhik kuhik....layan aje lah. Selain dari melayan, silakanlah masuk kerana masuk pertandingan ni adalah sesuatu yang mengujakan walaupun dapat hadiah saguhati aje...kiki....
Apakah yang kedapatan di ZARA SHOPPE??

Dari yang simple


sehingga yang complicatedDari yang kotak-kotakkepada yang berbunga2 cinta
Dari yang hitam menawanSehingga warna putih nan suci
Dari cantik di lengan
hingga naik ke atas kepala

yang penting sekali :

  • harga berpatutan
  • barang cantek menawan (bila la ada org nk sponsor purse umi ni??-macam ada sesuatu yang umi cari disini..)
  • jimat minyak, parking, anak tak ilang masa gi supermarket...kiki

Pertandingannya berlangsung begini :

FATHER'S DAY IS JUST AROUND THE CORNER!
SEMPENA FATHER'S DAY 2009,ZARA SHOPPE MENGANJURKAN SATU CONTEST..
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST!
ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST bermula 4/6 ~ 30/6/2009


SYARAT-SYARAT PERADUAN :
1~ follow ZARRA SHOPPE.
2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima)
4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!)
5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009
HADIAH?
*
*
*
Pemenangnya akan di hadiahkan Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET
bernilai RM95
yang akan di hantar terus kepada ayah anda atau ayah kepada anak anda (suami)sebagai kejutanbeserta father's day card ( kata-katanya tentu dari anda ya!)


(owh...ini kalau saya menang tak jadi suprise la kot kalau suami saya baca..alamak ini ayat perasan boleh menang kah??)
so cepat2lah hantar entri ya!
7 entri terawal akan menerima hadiah *misteri*


(huhu.....melepas sudah!!!)


**********************************************************************************


SYARAT-SYARAT PERADUAN :

1~ follow ZARRA SHOPPE. -Saya 1st time menjadi follower dan blog pertama yang saya follow adalah ZARRA SHOPPE. Kih kih...ini ayat bodekkah?


2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!) ~disebabkan ZARRA SHOPPE ini adalah satu blog yang berunsurkan perniagaan apatah lagi sebangsa malah seagama pula dengan saya, maka saya letakkan link ke blog nya dari 'Their Bizz' saya. Keep tenang2 on this blog kengkawan sebabnyo sape yang minat barang2 Louis Vuitton kah, Damier Canvas kah, Gucci kah....bolehlah dapat di sini.
3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima) ~adekah yang diatas namanya review?


4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!(satu gambar sahaja diterima!)


Momen terindah Asmaa', Usamah, Uwaiys & Arwa dengan ayahanda mereka :

Susahnya untuk bercerita kerana hampir semua mahu diceritakan. Setiap detik juga merupakan detik indah mereka bersama. Betul, ada masa abah juga marah-marah tapi selepas itu, anak masih cepat rasi semula dengan abah. Paling mereka suka bila abah bawa mereka mandi manda di pantai, berguling menggeletek satu sama lain dalam rumah, bila abah buat muka lucu dan cute. Abah sentiasa mempunyai idea baru untuk ditunjuk kepada anak demi untuk membukan minda anak-anak. Dia sanggup beli kolam ikan yang besar supaya anak dapat lihat ikan koi berenang dengan damai. Sanggup pula membuat satu tempat ram ayam sendiri supaya anak dapat lihat bagaimana dari sebiji telur menjadi seekor ayam yang comel (kini menjadi sumber pendapatan kami pula). Abah paling risau bila anak-anak jatuh dan segera merawat bengkak dikepala anak. Pendek kata, abah mereka adalah jendela mereka untuk melihat dunia luar. Bila saya tanyakan anak-anak, "Sayang abahkah atau sayang umi?" Mereka berjaya menjawab soalan itu dengan jawapan, "Sayang abah dengan umi." Owh, pastilah abah yang ajar...

5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address

6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009
Comments
0 Comments

0 cool comments:

Post a Comment

Please Leave A Cool Message For Me ;) Peace!!!