Friday, July 01, 2011

" Seminggu 100 Follower Kembali "

Bismillah,
* Jemput tengok keluaran terbaru buku dan majalah ilmiah di sini.

Umi's Cup Cake ajak saya masuk ini :



Dengan harapan blog yang masuk akan dapat menambah 100 follower... saya dah 8 tahun blogging dan saya mengumpul follower tanpa suruh sapa2 follow... kali ini saya saja nak try pulak

Kalau nak join klik banner dehs! Terhad pada 200 blogger!

27 comments:

  1. kak pija ... lama tu dah 8 thn ..otai ;)

    tp seirus hanie kate lah..mmg susah nk kumpul follower walaupun 10 org dlm masa yg singkat .. but it's not impossible ;)

    ReplyDelete
  2. Otai belum lagik Hanie....hukhuk... tak target pun mau kumpul follower..yg pentingnya adalah org link kan kita dari blog dia..

    ReplyDelete
  3. JOM JOIN BLOGLIST CIK EN
    http://nurfuzie.blogspot.com/2011/07/bloglist-pencarian-cik-en-dan-blog.html

    ReplyDelete
  4. yuhuuuuuuuu alya dtg nie!! nak terjah blog yg join Segmen Seminggu 100 Follower, haii selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

    ReplyDelete
  5. hi.. singgah dsini.. salam perkenalan... :P

    ReplyDelete
  6. gary follow cne yer~..
    singgah dari blog firdaus..
    jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~

    Seminggu 100 Follower Kembali
    blog gary!!

    ReplyDelete
  7. hi singgah sini dr blog freaky. :)

    ReplyDelete
  8. alien terjah sini!! XD

    ReplyDelete
  9. awcakk !
    terjah die .... dari segmen encik freaky ....
    follow kamu juga...
    salam perkenalan ...
    =)

    ReplyDelete
  10. sy dr kump 2 datang singgah dari segmen freaky + follow kamu ^___^

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/seminggu-100-follower-kembali.html

    ReplyDelete
  11. kak fiza,done folo here! suai kenal dri sgmn freaky! ^_^


    org kita,bila nk posa msti jd cmni - http://lianapm.blogspot.com/2011/07/sempena-bulan-puasa-tak-lama-lagi.html

    ReplyDelete
  12. salam seminggu 100 follower
    datang terjah kumpulan 7.
    nanti jemput2 lah singgah blog saya yer..

    ReplyDelete
  13. terjah cnie! :D

    jom join segment Saya Punya Lagi Best! pulak!!
    http://nokakashichi.blogspot.com/2011/07/segment-saya-punya-lagi-best.html

    ReplyDelete
  14. Hi...
    dari group 8 ^^v....datang Follow dari segmen seminggu 100 follower...
    Salam Kenal...;D

    Follower no.583

    ReplyDelete
  15. DONE FOLLOW blog kump ke 7


    Tahniah dah tersenarai...
    Singgah dari segmen same utk follow blog ni..
    Andai sudi, singgah follow my blog..xde pksaan.

    p/s:::Komen copy N paste.. mungkin sudah menjadi followers anda.. :-)

    Happy Blogging

    ReplyDelete
  16. salam ziarah. masa untuk follow~ :D

    ReplyDelete
  17. ziey singgah n follow dr segmen,..=)

    ReplyDelete
  18. haiii~ keen dtg sini utk support awak.. happy blogging.. chaiyookk, chaiiyoookk!! ^_^

    ReplyDelete
  19. singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    Seminggu 100 Follower Kembali

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  20. sggh dari group 1.folo sini yep :)

    ReplyDelete
  21. done follow...

    salam perkenalan
    saya cik dd ..
    dr kump 1
    segmen seminggu 100 follower ;)

    ReplyDelete
  22. hai. fadz dari group 8 datang follow blog awak :)

    ReplyDelete
  23. hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . ;)

    wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

    have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

    ReplyDelete
  24. Salam singgah dari segmen sama.
    Salam perkenalan and happy blogging.

    Jom Lepak di sini:
    BANGKU KOSONG
    Sebuah Blog Penceritaan Suku Abad.

    ReplyDelete
  25. salam ziarah dari kumpulan 14...
    follow me...=)

    http://cikwunny2410.blogspot.com/

    ReplyDelete

Please Leave A Cool Message For Me ;) Peace!!!