Saturday, November 21, 2009

What Is Follower For?

Bismillah,

Huhuhuhu..okeh itu adalah soklan untuk kalian yang pandai. Saya benar2 tatau jawapan kepada soklan saya itu. Saya memberi soalan kali ini adlaah kerana saya tak tau dan saya mahu tahu jawapannya. Risau juga saya kalau tiba2 ramai yang masuk ke blog untuk membaca entry ini. Sebab ada setengah orang memberi soalan dengan tujuan hendak memberi tahu bukan??

Bukan apa, hari ini follower saya melangkah ke angka 295... dan ini adalah posting saya yang ke 502. Sepatutnya blog saya ini sudah dewasalah ye...tapi apsal saya rasa masih mcm kanak2 punya blog. Adakah sbb bunga2 yang tak cantik itu?? Ngeh hehehe....Blog ini nak juga di anto saloon tapi nak tunggu k.Emma sihat2 dulu.

MyBlogSalooon

Bukan hape nk tau ape fungsi follower ni, seperti kakyong, saya pun nak le jugak menghargai mereka (atau anda jika anda follower saya). Kalau tak penting benda ni, mesti orang yang buat contest tak suruh kita jadi follower diorang kan?? Kecuali sorang, Ummumishkah. Jangankan follower, senaraikan link dia dari bloglist peserta pun idak :P

Oh ye...dalam kekalutan seminggu dua ini, saya dapat tahu bahawasanya MommyLyna MSK telah set up satu lagi laman web baru iaitu 1superkids. Di saat saya menaip ni, rupanya Lyna tgh merayau2 di Melaka...nanti malam2 kang adalah tu update XTVT mereka minggu ni. Harap2nya, next week dia akan datang Parit Buntar pulak...mm, or at least lepas raya :P

Photobucket

Cuti sekolah pula sudah bermula. Mesti ramai yang relaks2 dan lepaks2 di rumah. Selain dari baca blog saya Apakah aktiviti anda?? Saya rasa karya2 di bawah juga mungkin boleh dijadikan bahan bacaan sampingan. Sampingan di sini maksud saya, utamakan rujukan utama :)


Saya adalah peminat novel, tak kira bentuk apapun novel itu. Namun kini saya juga gembira buat episod demi episod baru dengan anak2, maka itu sebabnya kenapa saya hanya menghabiskan satu novel selama beberapa bulan. Saya pun tak pasti bila saya rehat. Buat masa ni saya hanya rehat apabila menjelang 2-3 hari nak pergi check up klinik. :P Ini adalah kerana saya taknak BP saya rendah secara melampau lagi...huhuhuhu... (tu pasal 2-3 hari ni saya tidur siang dan malam ni hajatnya nak tidur awal)

*mm..kawan2 jgn lupa jawab persoalan asal saya dalam entry ini ya?? Pastilah ada projek saya mahu lakukan selepas ini :)
Comments
0 Comments

0 cool comments:

Post a Comment

Please Leave A Cool Message For Me ;) Peace!!!